Nieuwe inrichting voor uw bar of wellicht zelfs thuis

U bent bezig met het (opnieuw) inrichten van uw bar, restaurant, café of zelfs thuis. U wilt namelijk een bar kopen. Maar bij een bar kopen komt natuurlijk heel veel kijken. In dit artikeltje nemen we uiteraard heel graag mee in de wondere wereld van de barretjes, decoratie verlichting en al dan niet wat er allemaal bij komt kijken. Het kan namelijk een dure aangelegenheid zijn om een bar aan te schaffen, daarom is het erg van belang dat dit goed gebeurt en dat u zich van te voren goed inleest. Zo voorkomt u dat u achteraf spijt krijgt of dat u wellicht de verkeerde keuze hebt gemaakt wat betreft stijl, kleur, of afmetingen.

Er bestaan heel veel verschillende barretjes, welke past het beste bij u?

Na een beetje Googelen, rondkijken bij con-collega’s of bij winkels komt u er al vrij snel achter dat er ontzettend veel verschillende barretjes bestaan. Groot, klein, met een dak, met hand- en voetrailings. Het is uiteraard heel fijn dat het aanbod in deze barmeubels zo groot is, maar het kan er ook voor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wat wij doorgaans aanraden als het aankomt op het uitkiezen van de perfecte bar, is ‘afkijken’. Ga naar zo veel mogelijk andere gelegenheden waar al een bar staat, kijk welke stijl deze heeft, welke stijl de rest van het interieur heeft. U kunt wellicht zelfs navragen bij de eigenaar waarom zij deze bar hebben gekozen en waar zij die hebben aangeschaft. Dit kan waardevolle informatie zijn.

Meet alles goed op voordat u op aanschaf over gaat

Zorg dat u alles goed opmeet, het klinkt natuurlijk als een flinke open door als u zoiets duurs aanschaft. Maar het komt toch heel vaak voor dat een aangeschaft artikel niet past op de plek!.