Doorzichtig tafelzeil

Ter bescherming van je mooie houten tafel kun je doorzichtig tafelzeil gebruiken. Door dit zeil kunnen er geen vlekken of krassen op je tafel komen, maar behoud je wel de geweldige uitstraling van het houten tafelblad. Dit tafelzeil is daarom ideaal om te gebruiken tijdens de maaltijd, als je aan de tafel wilt werken en als de kinderen aan de tafel gaan zitten spelen. Doorzichtig tafelzeil is waterdicht en goed afwasbaar. Onder invloed van het zonlicht zal het nauwelijks verkleuren en het os ook niet erg als er een flinke regenbui op valt. Het is dus ook te gebruiken op houten tuintafels.

Doorzichtig tafelzeil bestellen

Als je op zoek bent naar doorzichtig tafelzeil kun je dat vinden in de webshop van superwoonwinkel. Je moet wel goed opletten dat je de juiste afmetingen bestelt, want als het tafelzeil te klein is kunnen er alsnog beschadigingen of kringen op de tafel komen. Het is daarnaast ook een heel lelijk gezicht als niet de hele tafel wordt bedekt door het tafelzeil. Als je tafelzeil op meerdere tafels wilt gebruiken kun je het ook als rol bestellen. Het is dan thuis op maat te maken. Als je het tafelzeil niet meer nodig bent kun je het gemakkelijk opbergen in de verpakking van de rol.

Extra dik doorzichtig tafelzeil

Het gewone doorzichtig tafelzeil kan vrij gemakkelijk verschuiven doordat het glad en licht is. Dat is te voorkomen met extra dik tafelzeil. Dat is 2 millimeter dik en door het extra gewicht zal het niet verschuiven. De dikke variant van het tafelzeil wordt veel toegepast als de tafel intensief wordt gebruikt voor zware toepassingen of als er met agressieve stoffen wordt gewerkt. Ook extra dik tafelzeil is prima geschikt voor gebruik buitenshuis. Het kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als raam in een boomhut.