Voordelen van LED

Het gebruik van verlichting kan bepalend zijn voor de sfeer van een ruimte. Welke soort verlichting je kiest heeft invloed op hoe de omgeving aanvoelt. Bij Lightexpert kun je terecht voor een ruim assortiment aan LED verlichting. Er zitten veel voordelen aan het gebruik van LED lampen. Ze zijn namelijk duurzamer dan spaarlampen, onder andere door het verschil in branduren. Waar een spaarlamp 10.000 branduren heeft, heeft een LED lamp er 40.000. Daarnaast zijn de lampen steviger, dus gaan ze minder snel kapot door trillingen. Ze zijn ook duurzamer doordat ze minder stroom gebruiken, wel 85% minder. Dit is niet alleen voordelig voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Wat Lightexpert biedt

Bij Lightexpert vind je allerlei soorten LED verlichting. Zo heeft Lightexpert niet alleen standaardlampen en spots, maar ook LED TL buizen en LED TL armaturen. Lightexpert biedt vooral functionele LED verlichting, geschikt voor onder andere kantoren, winkels, hotels, werkplaatsen en scholen. Daarnaast bieden zij accessoires die hierbij horen en kun je bij Lightexpert terecht voor lichtplannen. LED verlichting is ook geschikt voor in huis.

De kosten die je kunt besparen door LED lampen te gebruiken in plaats van spaarlampen kunnen flink oplopen. Door één lamp te vervangen, bespaar je tien euro per jaar. Hoe vaker en langer je de lamp gebruikt, hoe hoger de besparing oploopt. Als je alle lampen in je huis, werkplaats of kantoor vervangt, scheelt dit nog veel meer. LED lampen vallen ook onder duurzame bedrijfsmiddelen, waardoor je – als je aan bepaalde voorwaarden voldoet – de investering voor LED kunt terugkrijgen.