Nooit meer in de kou buiten zitten

Verasol

Wat is er fijner en lekkerder dan hartje winter als het heeft gesneeuwd ook buiten te kunnen zitten, of het nu warm is of het vriest dat het kraakt jij kunt genieten van je tuin. Door het plaatsen van een prachtige overkapping van Verasol, verleng je als het ware je woonkamer. Wil je er een echte kamer van maken, dan is dit met een glazen schuifwand eenvoudig te maken. Je loopt van je woning zo de tuinkamer binnen, maar je hebt toch het gevoel dat je buiten bent.

Verasol

Een gevoel van luxe

Bij Verasol kun je een veranda zo inrichten dat je een gevoel hebt van pure luxe, maak je gebruik van zonwering, verlichting en verwarming heb je het gevoel dat je binnen zit. Maar eenvoudig maak je er weer een mooie buitenruimte van, zijwanden of een glazen wand maken dit mogelijk. Wat is er nu fijner dan in de tuin een ruimte te hebben waar je met vrienden kunt borrelen, tot in de late uurtjes is het gezellig dan kunnen we je verzekeren.

Voor iedere woning een geschikt model

Wat voor woning je ook hebt, bij Verasol vind je altijd wel een geschikt model. Voor zowel een oud rijtjeshuis als een moderne vrijstaande woning is het mogelijk een veranda te plaatsen. Omdat iedere overkapping maatwerk is, heb je altijd het perfecte model om van te genieten. De extra opties zijn natuurlijk ideaal, hiermee maak je echt een ruimte die je bij je woning betrek. Wil je ook voelen wat een heerlijk gevoel een overkapping of tuinkamer geeft, ben je ook welkom in de winkel.