Meer karakter en meer privacy

balkonhekken-op-maat

Gevelschermen kunnen woningen meer karakter geven. Ze staan gelijk met het hekwerk dat op het balkon is gevestigd, wat een prachtige uitstraling kan geven. Ook zorgt ervoor dat je nog meer van het mooie uitzicht kan genieten vanuit jouw eigen huis.
Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor, omdat het bij elk huis past. Ook kiezen er veel mensen voor de gevelschermen van balkonhekken.info. Waarom? Deze gevelschermen hebben een goede kwaliteit en fantastische designs. Er zijn nog veel meer redenen om hier een gevelscherm aan te schaffen. Welke redenen zijn dat?

Geen gebouw te hoog

De gevelschermen bij balkonhekken.info zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor er genoeg keuze is. Daarom zal er een gevelscherm worden geplaatst wat helemaal bij jouw huis zal passen. Uiteraard worden jouw eisen en wensen hierin ook zeker verwerkt.
Geen gebouw is te hoog om de gevelschermen te kunnen plaatsen! Dus woon je onwijs hoog? Dan kunnen er nog steeds gevelschermen worden geplaatst bij jouw woning.
Naast de uitstraling van het gevelscherm, heeft het ook een aantal handige functies.

Zo werkt het bijvoorbeeld ook als een handige beschutting tegen wind en geeft het een stukje privacy.Ook isoleert het heel goed tegen geluiden. Dit klinkt allemaal al ideaal, toch?

Gepersonaliseerde gevelschermen op balkon

Gevelschermen  kunnen worden geplaatst aan de gevels van een balkon. Dit zorgt voor dat extra beetje privacy en het houdt de wind ook tegen.
Het privacyscherm kan helemaal worden gepersonaliseerd naar jouw huis en naar wat jij graag zou willen. Zo kun je bijvoorbeeld een kleurfolie toepassen. Dit kan in verschillende kleuren die je zelf mag kiezen.  
Bij balkonhekken.info kun je het gevelscherm ook door een professional laten plaatsen, als het zelf lastig vindt. Op die manier weet je zeker dat het goed wordt geplaatst en het er perfect uit zal zien. Hierna kun je genieten van jouw eigen gevelschermen(en)!