Deze pvc merken zijn het meest populair op dit moment

pvc merken

Zoveel keuze kan kiezen lastig maken: als jij een pvc vloer wil, dan zal het je ongetwijfeld opgevallen zijn hoe vreselijk veel pvc merken er eigenlijk zijn. Een keuze maken wordt daar natuurlijk niet makkelijker van. Daarom bespreken we hier een aantal van de grootste merken zodat je wellicht eerder tot een besluit komt.

Minder geluid met Coretec

Laten we voorop stellen dat alle merken die hier worden genoemd hoogwaardige, mooie vloeren kunnen produceren. Ze hebben echter elk eigenschappen die de ander weer niet helemaal heeft. Zo hebben Coretec vloeren een unieke samenstelling welke goed kan helpen om geluid extra te dempen. Dankzij de kurklaag in de samenstelling van de vloer is er een extra isolatielaag tussen de vloer en de rest van de ondervloer. Coretec is bovendien mooi, heeft een strak design en een brede lijn. 

pvc merken

Therdex voor gemak

Wil je die vloer graag zelf leggen? Dat kan met veel merken, maar met name Therdex is hiervoor ideaal. Therdex heeft namelijk een eigen kliksysteem ontwikkeld wat het leggen van de platen ofwel planken veel gemakkelijker maakt  dan bij andere vloeren. Wie zelf aan de slag wil, doet er dus goed aan om voor Therdex te kiezen. Bovendien heeft dit merk een zeer groot assortiment van vloeren met houtlook, betonlook en nog meer. 

Mflor voor elke kamer in je huis

Hoewel de merken hiervoor genoemd ook vaak wel een optie vloer hebben die zeer flexibel is, staat Mflor er echt om bekend. Dit merk maakt bijvoorbeeld alleen maar vloeren die waterbestendig zijn en dus ook geschikt voor in de badkamer of keuken. Je kunt er ook gemakkelijk vloerverwarming bij nemen maar dat geldt eigenlijk voor wel meer pvc merken en vloeren. Daarnaast heb je maar liefst 10 jaar garantie op je mflor vloer en dat is uitzonderlijk.