Je eigen Kunstplanten kopen bij Maxifleur

maxifleur planten

Het maandelijks aanschaffen van planten kan een dure uitgaven zijn en al helemaal als je niet écht groene vingers hebt. Gelukkig is daar een oplossing voor! Je kan namelijk je  kunstplanten kopen bij Maxifleur. Bij Maxifleur hebben zij namelijk een uitgebreid aanbod in de allermooiste kunstplanten, kunstbomen en kunstbloemen. Kies uit een uniek en exclusief aanbod tegen een eerlijke prijs.

maxifleur planten

Voordelen van het kopen van kunstplanten bij Maxifleur

Er zijn tal redenen waarom het kopen van kunstplanten bij Maxifleur voordelen met zich mee brengt en waarom jij zou moeten overstappen naar kunstplanten. De eerste reden is dat het een eenmalige aankoop is. Kunstplanten kun je namelijk niet dood laten gaan. Ze zijn immers nep, maar lijken sprekend echt! 

Inspiratie opdoen in een online webshop kan wel eens ervaren worden als lastig? Gelukkig kun je bij maxifleur goed inspiratie opdoen in de showroom. Kun je jouw gevonden planten met behulp van onze AR applicatie zo in je huis alvast plaatsen. En weet je meteen of deze goed tussen de rest van jouw meubels staat. En met Mix en Match kun je onze planten en potten goed samenstellen. Dus kort samengevat:

  • Het is een eenmalige aankoop
  • inspiratie opdoen in de webwinkel met onze online showroom
  • Jouw kunstplant tot leven laten komen via onze AR app
  • Mix & Match met onze plant en potten configurator
  • Binnen 5 werkdagen bezorgd