Wat doe je met al die foto’s?

houten lijst

We maken tegenwoordig steeds meer en meer foto’s. De opslag van je telefoon puilt er maar van uit. Maar het nadeel aan die grote hoeveelheid foto’s is dat we de foto’s die we hebben niet meer zo erg waarderen als we zouden moeten doen. Het is één grote massa van foto’s geworden. Wat we dus moeten doen is de foto’s waar we het meest om geven een goede plek geven. Gelukkig is lijsten online bestellen hartstikke makkelijk, en is het dus heel gemakkelijk om jouw foto’s een mooie plek aan de muur of waar dan ook te geven.

Mooie plekken voor je foto’s

Natuurlijk kan je de foto’s aan de muur hangen, maar er is meer dat je met de foto’s kan doen. Zo kan je de foto’s van je dierbaren en mooie herinneringen ook met kleine fotolijstjes op je bureau plaatsen. Dan kan je tijdens je werkdag binnen een seconde weer teruggebracht worden naar je favoriete herinneringen, en kom je nog makkelijker je dag door. Maar kleine lijstjes zijn ook uitermate geschikt om veel foto’s aan de muur te hangen. Je kan natuurlijk een grote foto ophangen, maar heel veel kleine kan veel leuker zijn.

Wat voor lijst?

Er bestaan natuurlijk heel veel verschillende soorten fotolijst. Hoe zorg je er dan voor dat je de beste lijstjes bestelt? Nou, dat kan door goed op te letten. Je moet eerst kijken of de rand van de lijst bij jouw interieur en de foto zelf past. Als dit zo is ben je al goed op weg. Maar er is ook verschil in de voorkant van de lijstjes. Zo zijn er lijstjes met een voorkant van glas en lijstjes met een voorkant van plastic. De voorkanten van glas zijn duurder dan die van plastic, maar wel mooier. Een voorkant van plastic breekt echter niet als de lijst valt.