Zeer tevreden over onze hordeur schuifpui

Logo Unilux

Mijn moeder wilde graag een hor plaatsen op onze schuifpui zodat we minder last zouden hebben van vliegen en muggen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar hordeur schuifpui.

Unilux webshop

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website

toen we op het internet op zoek gingen naar hordeur schuifpui kregen we zeer veel zeokresutlatenv an bedrijven dat horren aanbedien. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden ebzciothe n met elkaar adhd vergeleken sprak ons de website van Unilux ons het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf ant e bedein heeft en belangrijk vindt. De producten die het bedrijf aanbiedt worden in nederlandse fabrieken gefabriceerd en je ontvang 5 jaar garantie. ok worden de horren binnen 2 weken geleverd en gemonteerd. Dit sprak mijn moeder erg aan waardoor ze besloot om een kijkje te nemen in het assortiment.

Zeer tevreden over de hor 

De hor die mijn moeder bij Unilux had gekocht werd erg snel geleverd en zij is zeer tevreden over haar aankoop. De hor werd erg snel gemonteerd door een van de monteurs. We hebben in het huis nu een stuk minder last van vliegen en muggen. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is aan horren van een goede kwaliteit die in een Nederlandse fabriek worden gefabriceerd.