Zet zelf een trap in elkaar

Bouwpakket trap

Het kopen van een trap is in de meeste gevallen al erg prijzig, maar als je op het plaatsen ervan kunt besparen is dit mooi meegenomen. Door gebruik te maken van een bouwpakket trap, heb je een prachtige trap die je zelf kunt monteren en plaatsen. De trap is namelijk zo vervaardigt, dat deze eenvoudig in elkaar is te zetten en te plaatsen. Natuurlijk voldoen alle trappen aan de veiligheidseisen, dit wordt aangetoond met een CE keurmerk en de drie jaar garantie die je op een trap hebt. Ook voor andere producten zoals leuningen ben je bij prijzentrappen aan het juiste adres.

Prachtige trap voor de moderne woning

Wil je in de woonkamer een trap die de show steelt, dan is een zwevende trap zeker een model die daarvoor in aanmerking komt. Wel is het belangrijk dat de trap een trap is voor volwassenen, omdat deze namelijk geen leuning heeft. Een bouwpakket trap is er ook voor dit zwevende model, ook is het belangrijk dat de muur aan alle eisen voldoet om de trap veilig te kunnen plaatsen. Om een zwevende trap te plaatsen, dient de muur minimaal 200 minimaal dik en massief te zijn. 

Bouwpakket trap

Een trap geheel op maat gemaakt

Zie je geen trap die echt naar je zin is of heb je andere eisen met de materialen of kleuren die moeten worden gebruikt, bij prijzentrappen.nl kun je ook een bouwpakket trap geheel op maat laten maken. Bij dit bouwpakket kun je namelijk zelf de materialen kiezen van de trap en bijvoorbeeld de leuning, en natuurlijk de kleuren die mooi staan in je interieur. Het soort trap kun je ook uitzoeken, of dit nu een spiltrap is of een rechte steektrap het is allemaal mogelijk. Voor een aantrekkelijke prijs heb je exact de trap die naar wens is.