Heeft u altijd al gedroomd van een aluminium overkapping voor uw tuin?

Heeft u ook wel eens gedroomd van een aluminium overkapping om uw terras helemaal af te maken? Dan bent u bij verandaglaswand aan het juiste adres! Een focus op transparantie en klanttevredenheid onderscheidt hen van de rest. verandaglaswand biedt aluminium overkappingen aan tegen een scherpe prijs, omdat uw droomtuin geen fortuin hoeft te kosten. Ook zijn er glazen schuifwanden, verlichting en nog veel meer beschikbaar om uw overkapping helemaal uit te rusten zoals u dat wenst.

Waarom kiezen voor een aluminium overkapping?

Een aluminium overkapping is niet alleen een mooie aanvulling voor uw tuin, maar ook een duurzame aanvulling. Vanwege de verhouding tussen sterk en lichtgewicht, is aluminium geschikt voor uw terrasoverkapping. Daarnaast is het plaatsen van de overkapping erg eenvoudig en praktisch, zodat er in vrijwel iedere tuin een aluminium overkapping past. Omdat aluminium niet wordt aangetast door uv-straling en vocht, heeft dit materiaal een lange levensduur. Ook is aluminium onderhoudsvriendelijk. Door de afwerking van het metaal trekt het geen stof of zand aan.

verandaglaswand biedt aluminium overkappingen aan in verschillende maten, zodat er in vrijwel iedere tuin een overkapping past! Standaardmodellen worden geleverd in een diepte maat van 3, 3.5 of 4 meter en een breedte maat van 4.06, 5.06 of 6.06 meter. Deze overkappingen zijn verkrijgbaar in de tijdloze kleuren van antraciet of zwart, maar poedercoating in elke gewenste kleur is mogelijk. Zo zit er altijd een kleur bij die bij u en uw tuin past!

Ook zijn er drie opties beschikbaar voor het dak van de aluminium overkapping: polycarbonaat, IQ Relax polycarbonaat of glas. Polycarbonaat is een veelgebruikte kunststof soort, die lichtgewicht en 250 keer sterker is dan glas. Het staat voornamelijk bekend om zijn glashelderheid en slagvastheid. IQ Relax polycarbonaat heeft naast alle voordelen van polycarbonaat ook een isolerend effect. Omdat dit materiaal speciaal ontworpen is om temperatuur vast te houden zorgt een dak van dit type polycarbonaat voor een warm terras in de winter, en een koel terras in de zomer.

verandaglaswand biedt ook opties aan om uw aluminium overkapping helemaal uit te rusten zoals u dat wilt. Hieronder staan een aantal van deze opties op een rijtje:

  • Glazen schuifwanden
  • Verlichting
  • Handgrepen
  • Tochtstrippen

Glazen schuifwanden kunnen uw aluminium overkapping helemaal afmaken door van uw terras een comfortabele buitenkamer te maken. Glazen schuifwanden zorgen ervoor dat u ook in de wintermaanden en van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van uw terras kan genieten. De glazen schuifwanden die u aan uw overkapping kunt toevoegen zijn van hoge kwaliteit en geven uw tuin de uitstraling die het verdient. Ook kan verandaglaswand samen met u verlichting selecteren en monteren om uw overkapping om te toveren tot een magische oase. Daarnaast zijn tochtstrippen belangrijk, om ervoor te zorgen dat uw aluminium overkapping met glazen schuifwanden geen onnodige energie kost.

Ziet u een aluminium overkapping voor uw tuin helemaal zitten?

Een aluminium overkapping voor uw tuin zorgt ervoor dat u ongeacht de weersomstandigheden kan genieten van uw tuin. Met glazen schuifwanden kunt u uw terras gedurende het hele jaar gebruiken, zonder dat dit onnodige energie hoeft te kosten. Wilt u het hele aanbod aan aluminium overkappingen bekijken? Kijk dan op www.verandaglaswand.nl. Weet u nog niet zeker of een aluminium overkapping bij u past? Vraag dan vrijblijvend advies op maat aan via email: info@verandaglaswand.nl of telefonisch: 0342 230 000. Of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom aan de Wesselseweg 86a in Barneveld.