Het mooiste behang voor jongens

jongens behang

Het uitzoeken van nieuw behang blijft altijd erg lastig. Vooral het vinden van het perfecte behang voor jouw zoontje blijft altijd een klus. In dit artikel heb ik een aantal leuke soorten jongens behang neergezet waar je inspiratie uit op kunt doen.

Behang van auto’s

Bijna alle jongens houden van auto’s en daar past een behang van auto’s dus ook goed bij. Dit is een erg populaire soort jongens behang en is natuurlijk in verschillende soorten te verkrijgen. Je hebt behang met een patroon van verschillende kleine autootjes maar je kunt ook kiezen voor een behang met één of meerdere grote auto’s erop over de gehele muur verspreid.

Dieren behang

Vrijwel alle kinderen zowel jongens als meisjes houden van dieren. Dit dierenbehang past dus bij ieder kind. Je kunt van bijna alle dieren wel behang vinden voor op de kamer van je zoon. Het leukste is natuurlijk om een dier te kiezen die hij erg leuk vindt. Als je het lastig vindt om één specifiek dier uit te kiezen kun je ook kiezen voor behang binnen het thema jungle. Op dit behang staan vaak verschillende soorten dieren die in de jungle leven zoals een tijger, olifant en aap.

jongens behang

Voetbal behang

Ook veel jongens zijn fan van voetbal. Als jouw zoon ook groot voetbalfan is kun je bijvoorbeeld behang aanschaffen met het logo van zijn favoriete voetbalclub of een foto van het elftal van deze club. Hier zijn dus ook verschillende mogelijkheden en verschillen in.

Behang van televisieprogramma of game

Kinderen kijken tegenwoordig veel televisie en gamen veel. Als jouw zoon een favoriete televisieprogramma heeft of helemaal weg is van een game, dan kun je hier ook behang van aanschaffen voor in zijn kamer. Je kunt ook denken aan karakters en figuren uit die televisieprogramma’s en games.

Ik hoop dat ik je hebt kunnen inspireren en ik wens je veel succes met het uitzoeken van het perfecte behang voor je zoon.