Loungeset in de tuin

lounge hoekbank

Zodra de zon begint te schijnen, wil je natuurlijk lekker in de tuin zitten en genieten van die warme zonnestralen. Om dit zo relaxed en comfortabel mogelijk te doen, is een loungeset de perfecte oplossing! Met een lounge hoekbank krijg je het comfortabele van de bank binnen, maar dan buiten in de tuin! Door de vaak dikke kussens, zit het heerlijk en kun je er helemaal in wegzakken. Maak hem helemaal af door de hoek direct te stylen met een buitenvloerkleed, parasol en wat extra kussens op de hoekbank.

Er is een super groot aanbod aan loungeset. Verschillende kleuren, maten, materialen en vormen. Een lounge hoekbank is misschien wel de populairste variant. Logisch ook, want hier zit je gezellig met meerdere personen op, of je kunt onderuit gezakt een boek lezen. Of natuurlijk dat middagdutje in de warme zon ;-). Qua maten is er veel mogelijk. Zo heb je grote loungesets voor wel acht personen, of de wat kleinere varianten voor twee tot drie mensen. Ook qua vorm zijn er meerdere mogelijkheden. Denk aan een luxe loungeset met een hoek erin, eentje met een gedeelte om onderuit te liggen of juist voor een rechte variant.

lounge hoekbank

Hoe fijn is het om in het weekend of na een lange dag werken, neer te ploffen op die heerlijke, comfortabele loungeset met een koud glas limonade -of dat koude biertje of wijntje. Je zit natuurlijk het aller lekkerst op een loungeset die ook nog eens een lust voor het oog is. Een mooie hoek loungeset, maakt je tuin, balkon of dakterras namelijk direct een stukje mooier en sfeervoller.

Veel van de tuin- en loungesets zijn gemaakt van aluminium, hout of bamboe. Kies voor het onderhoudsvrije materiaal aluminium of ga voor de exotische uitstraling van bamboe. Style het geheel af met kleurrijke kussens en je bent helemaal klaar voor de fijne dagen en avonden in de tuin!