Sleutel vast in het slot? Neem contact op met Slotenmaker Holland

Het kan op elk moment gebeuren dat je sleutel vast in het slot zit. Het maakt in principe ook niet zoveel uit wanneer het gebeurt, want het is hoe dan ook vervelend. Soms komt het minder goed uit dan op andere momenten, maar het zal nooit helemaal goed uitkomen. Niemand zal na de ontdekking dat de sleutel vast in het slot zit blij weglopen omdat het juist zo goed uitkomt. Maar het kan natuurlijk wel zo zijn dat je met haast de deur uit gaat naar een belangrijke afspraak en dat juist dan de sleutel vast in het slot zit. In dat geval komt het uiteraard minder goed uit dan wanneer je bijvoorbeeld in het weekend de deur uit gaat voor een wandeling. Als de sleutel dan vast in het slot zit, dan kun je in alle rust even kijken of je dat zelf op kunt lossen en zo niet, dan kun je gemakkelijk even bellen met de slotenmaker. Maar in het eerste scenario heb je die luxe niet. Het probleem is immers dat je niet eerst naar de afspraak kunt gaan om het probleem van het slot later nog eens op te lossen. Als de sleutel vast in het slot zit maar je de deur nog niet op slot hebt kunnen doen, dan kan een dief een stuk makkelijker naar binnen glippen. Zo kun je je woning natuurlijk niet achterlaten. Maar ook als deze wel op slot zit, dan heb je nog altijd een sleutel die vast in het slot zit. Dat is uiteraard niet wenselijk. Je moet het probleem dan ook meteen adresseren. Gelukkig kun je altijd contact opnemen met Slotenmaker Holland. Mocht je gewoon thuis zijn en dus niet per se heel veel haast hebben, dan kun je een gewone afspraak maken met de slotenmaker. De expert komt dan op de afgesproken tijd bij je langs om de sleutel die te verwijderen wanneer je deze zelf niet meer uit het slot kunt krijgen. Als je nog naar binnen kunt via andere deuren, dan is dit uiteraard een prima optie. Maar als je 1 voordeur hebt en het is die deur waar de sleutel vast in het slot zit, dan kun je beter contact opnemen met de spoeddienst. In dat geval komt de slotenmaker direct bij langs om het probleem te verhelpen. De spoeddienst is uiteraard 24/7 te bereiken. Dus je hoeft niet lang te wachten als de sleutel vast zit. Het probleem kan gelukkig snel worden verholpen dankzij de service van Slotenmaker Holland. 

Kijk op de site slotenmaker-holland.nl bij sleutel vast in het slot

Als je sleutel vast in het slot zit, dan kun je de website van slotenmaker-holland.nl bezoeken. Je kunt hier zowel de gewone contact informatie vinden als het spoednummer indien er haast geboden is. Tevens kun je op de site meer lezen over de vele diensten waar je gebruik van kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Sloten openen 
  • Sloten vervangen
  • Noodafsluiting

Neem contact op met Slotenmaker Holland

Mocht je een afspraak willen maken, dan kun je uiteraard contact opnemen met Slotenmaker Holland en zo direct een afspraak maken. 

Lees meer…