Wilt u de muren laten spackspuiten?

Wij zijn laatst verhuisd en wilden vooral het geld in nieuwe meubels steken en niet zozeer in heel duur behang of dure verf die je ook nog eens moet mengen van tevoren. Dus gingen we op zoek naar een voordelige maar mooie manier van de muren doen. En toen kwamen we uit op spackspuiten. Spackspuiten is het aanbrengen van een decoratieve wand- en plafondafwerking met een korrelstructuur. Het is geschikt voor de natte als droge ruimtes van de woning en is leverbaar in zowat elke kleur. Dit las ik op de website wandenplafondspuiten.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in onder andere spackspuiten maar ook in latex spuiten, het verven van muren en plafonds, stucwerk, waterschade en meer. Ik heb eerst gebeld om meer informatie in te winnen maar in principe staat er al genoeg informatie op de website. Ze doen dit werk al meer dan 25 jaar en hebben dus al aardig wat ervaring opgedaan in onder andere het spackspuiten. Ze geven een gratis prijsopgave en rekenen geen voorrijkosten. Dat vind ik zelf heel mooi want dat kan ook aardig prijzig zijn. De kosten van het spackspuiten begint met 7 euro per vierkante meter. Het kosten van het afplakken inbegrepen dus dat is wel mooi. Hun schilders- en stukadoorsbedrijf is werkzaam in heel Nederland en een deel van België. U kunt ze bellen voor meer informatie of een contactformulier invullen op de site. Ze geven aan een tevreden klantenkring te hebben van particuliere en zakelijke klanten waarvan u de reviews op de site kunt lezen. Ze geven ook aan in welke regio’s ze spackspuiten en ik was blij te lezen dat onze regio er ook bij zat. Ze zeggen wel dat als uw regio er niet bij staat u toch contact met ze op kunt nemen. Bij het spackspuiten zijn er diverse korrelgroottes mogelijk, er is keuze uit korrel fijn, korrel midden en korrel grof dus aan u de keuze, wij hebben zelf gekozen voor korrel midden. Als u liever een gladde muur zou willen moet u kiezen voor latex spuiten.

Ook interesse in spackspuiten?

Wij zijn erg blij met onze muren, we hebben de hele woonkamer, keuken en badkamer laten spackspuiten inclusief de gangen. We hebben voor een paar lichte kleurtjes gekozen en voor de korrel midden. We zijn heel tevreden, dit was echt de oplossing omdat we anders niet voldoende geld zouden over houden voor de meubels.

Wilt u ook meer informatie over deze diensten?

Dan moet u een keer langsgaan op de website, omdat

  • Ze veel ervaring hebben in de verschillende manieren van spuiten en verven.
  • Ze u een gratis offerte aanbieden.
  • Het een leuke en betaalbare manier is om uw muren te laten doen.

Gelukkig hebben we dit bedrijf gevonden, nu zijn onze muren gedaan, onze meubels staan in huis en we zijn allemaal hartstikke tevreden met het eind resultaat. Ze gaan snel en vakkundig te werk, zijn vriendelijk en beantwoorden graag al uw vragen. Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben omdat wij een heel mooi resultaat van deze mensen hebben mogen ontvangen.