Kluisjes veranderen met de jaren

We herinneren het ons allemaal nog toen we op school zaten of wanneer we zwembaden en sauna’s bezochten. De grote kluisjes die met een pincode te sluiten en openen zijn. Je kunt er bijvoorbeeld kleding, boeken, waardevolle spullen of alles wat je niet (tijdelijk) nodig hebt, in opbergen. Dit elimineert de noodzaak om deze items te dragen en zorgt ervoor dat ze onderweg of wanneer nodig uit de kast kunnen worden gehaald. Maar in werkelijkheid zijn deze kabinetten ‘verouderd’ gezien alle geleerde ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Met de komst van slimme lampen en slimme speakers is daar nu ook nog iets anders bijgekomen; de smart lockers! Slimme kluisjes werken als gewone kluisjes, met een paar verschillen. Dit komt voornamelijk door het elektrische slot in de kast. Dit is een echte oplossing voor veel bedrijven en organisaties.

Smart Locker

Smart Locker heeft veel gemeen met traditionele lockers. Zo bieden ze hoogwaardige beveiliging van iemands kostbaarheden en kleding. Maar wat ze vooral leuk vinden, is de moderne manier van openen en sluiten van de kluis. Vroeger gebruikte je een hangslot of een pincode om het kluisje te ontgrendelen en te openen. Dit is precies het geval bij slimme lockers, en alleen deze lockers hebben elektronische sloten. Dit betekent dat u niet langer hoeft te ontgrendelen met een vooraf ingestelde pincode. Slimme lockers zijn bijvoorbeeld eenvoudig te openen met een magneetsleutel of een smartphone. Hierdoor hoeft u geen pincode meer te onthouden. Het is vaak frustrerend voor mensen.

WEWO IC biedt maatwerk van hoge kwaliteit

Verschillende bedrijven hebben verschillende sloteisen. WEWO IC heeft dit als geen ander in de gaten en levert daarom divers, hoogwaardig maatwerk aan bedrijven in verschillende branches. Alles van een specifieke kleur tot een groot of klein aantal is mogelijk. Ontdek de vele mogelijkheden voor jouw smart lockers en ga vandaag nog in gesprek met de experts van WEWO Interior Concepts!